De kosten voor het sporten bij DGV zijn als volgt:
Per 1 februari 2022

Lidmaatschap+LessoortBedrag=Totaal
€ 23,00+1 uur gym/turnen€ 77,50=€ 100,50
  1½ uurs selectietraining€ 110,00  
 2 uurs selectietraining€ 147,00  
     
+1 uur Sport & Bewegen€ 77,50=€ 100,50

Je betaalt altijd het volledige bedrag van het lidmaatschap en daar komen dan de (resterende) kosten van de les(sen) bij.
Bij 3 of meer lessen hanteren we een korting.

De bedragen gelden per seizoen van 5 maanden. Wij hanteren de volgende periode’s:

  • februari t/m juni
  • september t/m januari

Bij het inschrijven ga je een overeenkomst aan voor (de rest van) het lopende seizoen. Zonder opzegging tussentijds wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. De seizoenen lopen van september tot en met januari en van februari tot en met juni. In de zomer wordt in de maanden juli en augustus geen les gegeven. Ook tijdens de overige schoolvakanties en erkende feestdagen zijn de gymzalen gesloten.

Opzegging van het lidmaatschap moet minimaal één maand voor het begin van een nieuw seizoen schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministratie ingediend zijn.

Bij tussentijds of te laat opzeggen blijf je wel het volle contributiebedrag over dat seizoen verschuldigd.


Strippenkaart

Kun je niet elke week komen sporten? Dan bestaat de mogelijkheid om bij ons te sporten d.m.v. een kaart voor 10 lessen. Als na 10 keer de kaart op is, kun je natuurlijk weer een nieuwe kaart kopen voor 10 lessen. De betaling gaat d.m.v. een éénmalige incassomachtiging.

De prijzen van de strippenkaarten zijn:
Per 1 februari 2021

LessoortPrijs
1 uur gym/turnen€ 62,-
1 uur Sport & Bewegen€ 62,-

Let op, als je toch regelmatig komt sporten is het voordeliger om lid te worden.

Meer informatie over de strippenkaart kun je krijgen bij de ledenadministratie. Wij hanteren de volgende voorwaarden bij een strippenkaart.


Gemeente

De gemeente heeft allerlei mogelijkheden om inwoners met een laag inkomen een steuntje in de rug te geven. Bijvoorbeeld het betalen van de sportclub van uw kind, het meedoen aan een collectieve ziektekostenverzekering of het aanbieden van een Stadspas.
Voor alle extraatjes gelden natuurlijk regels. Wilt u weten hoe het precies zit? Bel dan met het team Sociale Zaken van de gemeente (020) 31 44 888. Iedere werkdag kunt u bellen van 10.00-11.00 uur. Of kijk op diemen.antwoordopbijstand.nl


Jeugdfonds Sport

Ook via het Jeugdfonds Sport kan je bij ons terecht.
Dat gaat via tussenpersonen, dat zijn bijvoorbeeld de coördinatoren bij  Stichting Welzijn Diemen, de intern begeleider op de scholen, hulpverleningsinstanties, maatschappelijk werk.